المقادير
كأس وثلاثة ارباع دقيق
كأس سكر
نصف كأس زيت
بيضة واحدة
1 ملعقة اكل بيكنج باودر
1 ملعقة صغيرة فانيليا
2 ملعقة أكل كاكاو بودرة سادة
نصف كأس لوز مطحون
(( مقادير صلصة التوفي )) نصف كأس سكر
1 علبة قشطة
ثلث باكيت زبدة وزن 113جم
الطريقة
_ يخفق البيض مع الفانيليا جيدا ثم يضاف اليه السكر ويخلط جيدا .
_ يضاف الدقيق مع البيكنج باودر والكاكاو الى الخليط السابق ويخلط جيدا ثم يصب في قالب مدهون وتخبز في فرن متوسط الحرارة حتى تنضج ثم تترك الكيكة لتبرد
_ نحضر التوفي وذلك بخلط السكر مع القشطة والزبدة ويقلب على النار حتى يتحول الى اللون الذهبي يترك حتى يبرد ثم
يصب على الكيكة ويزين باللوز المطحون.
هي هتطلع كده
....................................
هيا هتتطلع حلوه في الاخر عموما
بس مش متأكده
لو ماكنتش حلوه رقم الاسعاف 123
ههههههههههههههههههه
ودي بقى اللي هعزمكو عليها لما ادخل طب اسنان ولو مادخلتهاش مفيـــــــــــــــــش حاجه
كأس وثلاثة ارباع دقيق
كأس سكر
نصف كأس زيت
بيضة واحدة
1 ملعقة اكل بيكنج باودر
1 ملعقة صغيرة فانيليا
2 ملعقة أكل كاكاو بودرة سادة
نصف كأس لوز مطحون
(( مقادير صلصة التوفي )) نصف كأس سكر
1 علبة قشطة
ثلث باكيت زبدة وزن 113جم
الطريقة
_ يخفق البيض مع الفانيليا جيدا ثم يضاف اليه السكر ويخلط جيدا .
_ يضاف الدقيق مع البيكنج باودر والكاكاو الى الخليط السابق ويخلط جيدا ثم يصب في قالب مدهون وتخبز في فرن متوسط الحرارة حتى تنضج ثم تترك الكيكة لتبرد
_ نحضر التوفي وذلك بخلط السكر مع القشطة والزبدة ويقلب على النار حتى يتحول الى اللون الذهبي يترك حتى يبرد ثم
يصب على الكيكة ويزين باللوز المطحون.
هي هتطلع كده
....................................
هيا هتتطلع حلوه في الاخر عموما
بس مش متأكده
لو ماكنتش حلوه رقم الاسعاف 123
ههههههههههههههههههه
ودي بقى اللي هعزمكو عليها لما ادخل طب اسنان ولو مادخلتهاش مفيـــــــــــــــــش حاجه